Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jen Li Ms. Jen Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

OPT Cutting Tools Co., Ltd.

panas produk

Info parusahaan

OPT Cutting Tools Co., Ltd.

  • Jenis usaha:

    Manufacturer

  • Main Produk:

    PCD Alat motong , PCD & CBN Selapkeun , Reamers PCD , PCD Tungtung Mills , Mills Karbida Tungtung , Tutup Karbida

  • ékspor Perséntase:

    21% - 30%

  • taun Didirikeun:

    2015

anyar produk

Kirim surélék Panalungtikan

Tel:86-755-27579101

Fax:86-755-27570606

Hapé:+8613928413454Contact me with Whatsapp

email:opt@tongweicn.com

alamat:Room 609,Building 1,Dulex Hi-tech Park,Longhua District,Shenzhen,China, Shenzhen, Guangdong

mobile Loka